Theater1

THEATER en TELEVISIE

U heeft hoogstwaarschijnlijk al meerdere creaties van Theatrale Elvira op televisie of op de bühne gezien, zonder het zelf te beseffen. Denk maar aan de kostuums van Kaatje op Ketnet. Theatrale Elvira werkt regelmatig aan grote producties die van het begin tot aan het einde worden opgevolgd. Maar ook kleinere projecten worden met enthousiasme onder de arm genomen.

Theatrale Elvira kan ook via eigen ontwerpen zorgen voor een conceptuele uitwerking van uw ideeën.

Voor grote producties beschikt Theatrale Elvira ook over verschillende kleedsters die de productie ondersteunen tijdens de repetities en de voorstellingen.

Theatrale Elvira werkte al voor VRT, Ketnet, VTM, VIER, Studio 100, Music Hall, Tweelicht & Zoon, Deep Bridge en Het Witte Paard.

Evenementen1

SHOWS, EVENTS EN ANIMATIE

Heeft u plannen voor een evenement, een revue of show met opvallende, glamoureuze en originele kostuums? Niets is te gek voor Theatrale Elvira!

Theatrale Elvira zorgt ook voor:
Themakledij:
film, een historische periode, reclame, hostessen, bedrijfsfeesten ...
Kostuums op maat van steltenlopers.
Mascottes of speciale creaturen.

Theatrale Elvira werkte al voor Het Witte Paard, Tomorrowland, Bellewaerde, Limburg.net, De Special Olympics en De Ommegang Lier.

Carbaval1

MASCOTTES

Ben je op zoek naar een originele mascotte voor je bedrijf, club, organisatie of evenement? Theatrale Elvira ontwerpt en maakt je eigen mascotte. Een mascotte kan ook worden voorzien van drukwerk.

Carbaval1

CARNAVAL & TRAVESTIE

Op zoek naar kostuums met veel glitters en pailletten?
Of bent u op zoek naar een nieuwe klederdracht
voor uw carnavalsvereniging?
Ook hiervoor kan u terecht
bij Theatrale Elvira.

Theatrale Elvira verzorgt onder andere de kledij
voor De Viage Brussel, Aalst Carnaval en
voor verschillende travestietenshows.

maat-huwelijkskledi1

MAAT- EN HUWELIJKSKLEDIJ

U kan ook bij Theatrale Elvira terecht voor elke vorm van maatwerk voor gelegenheidskledij en huwelijkskledij. Deze wordt volledig op uw figuur afgestemd, vervaardigd en ontworpen. Dit gebeurt uiteraard in volledige samenspraak met de klant.

ontwerpen1

ONTWERPEN

Ben je op zoek naar iets uniek? Elvira vertaalt jouw fantasie naar een schets die de juiste sfeer en gevoelens opwekt. Met een paar trefwoorden voor sobere tot de meest flamboyante ideeën kan ik al aan de slag. Dit ontwerp is de eerste stap naar het uiteindelijke kostuum. Theatrale Elvira denkt mee en vervult je wensen.

Theatrale Elvira ontwierp al kostuums voor Het Witte Paard, voor Musicals van Music-Hall en Deep Bridge, kostuums voor 'De Passie' in Lier en talloze mascotte's (Ketnet Gouden K's).